fredag 6 augusti 2010

Date med Sköna Helena

Yes igår fick Keila äntligen träffa en av sina plastmostrar. Den här är en gammal, kär vän till mig som jag så klart hittat på mycket skit ihop med... Vi träffas inte alltför ofta eftersom att hon bor i New York (lucky bastard!) men när vi träffas är det som om tiden stått stilla. Det finns nog ingen människa som är mer lättsam än Helena.
Vi snackade bort ett par timmar på Koi medans lillskrutt sov gott i lillmoster Cornelias famn och därefter tvingade vi med Helena hem till oss och snackade bort ytterligare timmar innan Henrik körde henne till bussen.
Har jag tur hinner jag träffa henne nån gång till innan hon drar tillbaka till sina pojkar (pojkvän och hundar).
Helena ville höra allt om min förlossning och jag ville höra allt om när hon serverade på Lady Ga Ga's lillasysters student!
Jag erkänner i alla fall att jag är kändiskåt!

Lebbelena och Keikei på Koisan

Nu imorse fick Henrik lillskruttan att skratta och tjuta högt av glädje. Det värmer ända in i benmärgen att höra och se detta. Verkligen som balsam för själen.

I jamisen från moster Alix.

Nu ska vi bege oss ut i småregnet och traska bort till Entré. Kanske kan man hitta en fin klänning på stan idag. Det är ju bröllop nästa helg!

A Dopo!

4 kommentarer:

  1. Fikade du möjligen på Mormors på Entré idag? :-)

    I så fall var det jag som satt bakom er, närmast barnhörnan, och glodde på dig med en babybjörn på magen. Tyckte jag kände igen dig från bilderna i bloggen men var inte säker och vågade inte stövla fram och fråga :-D Om det inte var du så var det iaf nån som var väldigt lik dig!

    SvaraRadera
  2. Småregnet??? Här har det varit strandväder minsann, du måste helt klart tänka över vart du har bosatt dig, Manne! Här på solkusten/palmernas stad är husen dessutom väldigt billiga ;-)

    Fin jamis till en fin flicka ;-)

    SvaraRadera
  3. aww sötnosa :)

    Vist är det helt underbart med skrattljuden, Emilia gör det mer och mer nu och det är såå underbart!!

    Ja vist händer det så mycket nu, så fantastiskt! Roligt med vänner som hälsar på!!

    Vi sa ev onsdag nästa vecka!! kan ni då?
    kramar på er sötnosar!

    SvaraRadera
  4. Så jäka go och glad! ha en super mysig helg så ses vi nästa vecka!!! kram på er godingar

    SvaraRadera