torsdag 12 augusti 2010

Bebisen är på väg!

Mamma ringde för ett tag sedan men jag valde att ignorera henne eftersom att jag sov så gott men det visade sig att mamma var envis och jag blev orolig för att det hänt något så jag svarade.

"Sophies vatten har gått!"

Min lillebror Rasmus och hans lilla Sophie är just nu inne på Malmö KK och enligt mamma hade värkarna satt igång också.
Jag blir med all säkerhet moster idag åt en liten kille. Åh så spännande!

Jag kan nästan känna deras nervositet. Hoppas. hoppas det går smidigt för henne och att han tar det lilla lugna med sin mamma. Åh jag kan minnas hur mysigt och nervöst det var att komma in. Att veta att bebisen strax skulle vara i mina armar.
Jag avundas lite det dem har framför mig. Och samtidigt är jag så jävla glad att det inte är jag som ligger där. Är ni med?

Lycka till fina ni! Älskar er... alla tre.

Snart föräldrar...

Jag uppdaterar under dagen.

2 kommentarer:

  1. Åhhh så spännande! Förstår precis vad du menar! Tacksam att det inte är jag och samtidigt så spännande och mysigt! Mysigt är kanske fel ord, men efteråt var det mysigt!! :) Hoppas allt går bra och att du blir faster idag! :) Hälsa Rasmus vid nåt tillfälle! Kram

    SvaraRadera
  2. Gud vad roligt! Här lär det dröja tt tag innan Elliot får kusiner, hehe...
    och jag förstår precis vad du menar - även om det är skönt att ha själva barna-födandet gjort, så kommer jag alltid vara lite avis på dem som fått uppleva den där pirriga "åka-in-till-B-känslan". Jag hoppas jag hinner göra det nästa gång iaf, haha...

    SvaraRadera