lördag 28 augusti 2010

Hemmabus

Vi har städat hela lägenheten och röjt undan allt smått som samlats i högar så nu är det riktigt mysigt att vara hemma.
Det ska bli mysigt med höst, vi är redo, jag och Keila. Vi ska bunkra upp med lite tv-serie-boxar, grönt te, tända ljus och nya filtar i soffan. Bring it on!

Keila och jag busar väldigt mycket när vi stiger upp på morgonen. Oftast sover Henrik fortfarande och vi försöker att vara tysta men imorse fick Keila ett riktigt skrattanfall, ni vet så där så det gör ont i lilla magen och får henne att nästan tappa andan. Härligare ljud än bebisskratt finns nog inte...
Vi väckte såklart Henrik men han var glad att träffa lilla snuttan innan det var dags för jobb igen. Imorgon ska det planeras för en utlandsresa, förhoppningsvis i början av september, så sommaren fortsätter nog liiite till för vår lilla familj.

Lillskruttan härligt glad i min famn

Lilla dockan i hennes mormors gamla "Dalamössa".


2 kommentarer:

  1. Sötare docka får man leta länge efter!

    Mysigt med lite mer sommar, det hade verkligen inte skadat här heller.. du får berätta mer på Tisdag! Då jäklar.. vilken dag det kommer bli... Mammamaffian goes Copenhagen, oh la la ;) puss på er!

    SvaraRadera
  2. aaa hon är sockersöt...hur gammal är hon? Hade varit kul om du skrev om en vanlig dag för er.. med morgonrutiner o fram till kväll. tack för en mysig blogg /Natti

    SvaraRadera