onsdag 16 november 2011

Världens längsta onsdag

Idag har jag legat däckad på soffan. Jag har nog åkt på det Keila hade i helgen. Känns som att man inte ska klaga över lite huvudvärk, snuva och feber. Skulle egentligen träffa Sophie idag men jag vågade inte riskera att smitta henne såhär nära behandlingen som påbörjas imorgon!

Keila har varit på dagis och på bilderna på flatscreenen i dagis hall kunde man se en glad och sprallig tjej som målat med vattenfärger. Det blev så fint så...

Har ni sett något sötare
måla någon gång? ;-)

Jag till Henrik: Amen hur sött är det inte? Så sitter hon där och målar utan oss. Helt själv är hon där på dagis. Jag blir så stolt!
Henrik: Mmmm...

2 kommentarer:

  1. Fint men jag tycker du ska tipsa dagis om att ha en enfärgad, gärna offwhite eller sandfärgad vaxduk för att undvika så mycket stimuli när de små ska få försjunka i sin egen värld och låta den få komma till uttryck i färg och form. Barn exponeras allt för mycket hela tiden av stimuli, hjärnan översköljs och får svårt att bearbeta.Du som verkar så klok kan säkert fixa detta på ett bra sätt (så ingen känner sig trampad på..).

    SvaraRadera
  2. men anonym.... jag döööör. Sluta nu, det är en vaxduk med lite mönster på..


    Lilla dottern är söt som socker förresten!

    SvaraRadera