söndag 7 november 2010

Vampyrfest

Igår klädde JAG ut mig till vampyr. Paulina hade födelsedagsfest och temat var vampyrer.
Alla som känner mig vet att jag inte är ett stort fan av utklädningstjohej, men det var faktiskt kul! Och vampyrer är ju ganska hett just nu. Jag är väl inte jätte påhittig och fick improvisera när det gällde utklädnaden, jag tog rött nagellack som blod i mungipan och hade aceton med i väskan så att jag kunde ta bort det sen. Det sved vill jag lova, men det höll också hela kvällen, haha!

Tyvärr kom jag inte iväg till festen förrän ganska sent, Keila "Jet Lag" Siebert ville nämligen inte nanna och jag ville inte lämna hemmet förrän hon sov. Imorse väckte jag henne klockan tio och vi har lekt sen dess. Det gäller att vara stenhård med rutiner nu så att hon kommer in i rätt tid igen, även ifall det innebär mer gnäll och korkodiltårar när jag väcker henne...

Vampyrmamma med vampyrbebis!

Mamma, varför har du blod runt munnen?
Nu ska vi se på lite streamade Greys Anatomy-avsnitt tills Henrik vaknar och då tänkte vi bjuda honom på frukost. Vi hörs senare!

4 kommentarer:

  1. Fan va het du va som vampyr=) gillar glittret o de hårda sminket, längesen man såg daffe så=)
    Smoki'n hot mama!!

    SvaraRadera
  2. guuud vilket sött charmtroll lilla Kelia är. Jag såg er (eller satt brevid er) idag på espressohouse...ville inte riktigt säga till dig att jag läser din blogg..haha..man vet ju aldrig hur någon reagerar och ville inte störa er fika iheller. Men söta var ni ialf =) Hoppas ni hade en mysig fika.

    SvaraRadera
  3. Tack för innan Danni! :-) Kul att träffa er! Kram

    SvaraRadera
  4. OOOhhh... du e sniiiiiig Danni... jag hade lätt vampyr lebbat med dig! =)

    SvaraRadera