lördag 20 november 2010

Oh My GAGA!

Vilken konsert vi var på igår. Gaga..oh la la!
Titti, jag och Affe träffades hemma hos mig och blandade Samuraj-drinkar och pimpade oss innan Solle hämtade upp oss, något försenad som vanligt. Vi hann precis i tid till Gagas entré.
Jag var helt salig, hon är så bra! Vilken röst! Vilken karisma! Vilken show! Vi hade verkligen roligt...
Titti var dock lite rädd för den stora svarta transan som dansade brevid Gaga... Det kan jag förstå. Har du drömt mardrömmar om honom/henne(?) inatt Titti? Haha!
Jag är så glad att jag fick chansen att se denna underbara artist! Tack Henrik! <3

Efter konserten åkte vi hem till Henrik och mig och drack mer drinkar och gick till Koi på den officiella Gaga-efterfesten. Där blev det dans i sofforna och drinkar tills personalen tände lamporna. Jag och Alexandra var sist ut... Jag vet en mamma som åkte hem med huvudet ut genom fönstret på taxin och som borde hämtat "Alkolås-appen" på sin mobil... Hahahaha! Och en annan mamma som säkerligen rodnade imorse när hon vaknade... Eller? Vilken kväll!

Jag lyckades övertala Henrik att vi skulle ta en taxi till mina föräldrar eftersom att jag skulle sakna Keila för mycket. (Ja jag vet, lite mamma-nörd-varning, men jag saknade min Keila sååå mycket!)
Keila som btw varit en riktig pain in the ass hela kvällen sov visserligen gott när vi ramlade in genom dörren vid fem, men hon vaknade strax efter och ville ha mat. Vi får visst öva på det här med att sova borta. Inte för att jag vill att hon ska göra det jätteofta men det är ju bra om det funkar ibland. Mamma sa att hon vaknat varannan timme ungefär sen de la henne och hon hade bara lyckats få i henne några skedar välling. Ja, Keila är rolig, hon vill dricka vällingen ur glas eller äta den från sked men dricka den från en vällingflaska går bara inte. Det gör ju bara små bebisar... ;-)

Hela dagen har gått åt till återhämtning och nu ikväll bjöd mamma och pappa på god middag. Keila sover för natten och jag ska streama det senaste Greys Anatomy-avsnittet.

Godnatt!

Sjukt bra platser!

Bästa outfiten!

På kvällen fick jag ett mms från mammas mobil:
"Hej mamma. Snart ska jag bada och få en mysig pyjamas och efter det ska jag vara duktig och dricka min lelle så jag kan sova gott hela natten så du slipper vara orolig. Jag älskar dig, puss och godnatt/ Keila"

Lite dans med fina vänner är också bra för mammahjärtat...
Så är det bara!

4 kommentarer:

  1. Kan tänka mig det var en grym konsert! Det är först nu på fredag vi får veta det.. Återkommer! =) Kram

    SvaraRadera
  2. Tack Danni! :) Japp en liten gosse blir det! hihi
    Fan vad kul med konserten, man borde varit där! :) Kram

    SvaraRadera
  3. Helgen har varit jättemysig! Guuud vad jag ångaraaaar att jag inte va på Gaga..*fasiken* =) Hon är så duktig & spec live kan jag tänka mig=)? Vi borde träffas snart en dag med de små! Ha en forts mysig söndag. Kram

    SvaraRadera
  4. Tack för en trevlig mellanfest Danni! :-)

    SvaraRadera