måndag 22 november 2010

"Heeeej"

Japp, Keila kan numera hälsa på ditten och datten. När vi säger "Heeeej", så svarar hon (något hest), "Heeej". När hon sitter på lekmattan och leker kan hon ta upp något och så kommer det igen: "Heeej".Vi tycker det är så roligt, Henrik och jag. Och enligt Henrik är vi de enda som tycker det är roligt också. Men jag bjuder ändå på den här filmen. Jag tycker i alla fall det är sjukt kul och skrattar högt varje gång. Vi får hoppas att Keilas röst sexar till sig till tonåren i alla fall för annars kan hon ju bli mobbad...



Keila är btw fortfarande vaken, klockan är 23.23.
Kan man fortfarande skylla på jet lag eller är det "Olydigt barn" som ska in på lodrätt 10?
Fast hon kanske går i sin pappas fotspår? Han äter just nu middag en andra gång, "Spagetti och köttfärssås a la Mami Danni". Kanske är den så förbannat god att han inte kan låta bli?
Nu ska jag i alla fall krypa till kojs med en liten bebis som jag antagligen får amma till sömns, hon vägrar nämligen fortfarande välling....suck!

7 kommentarer:

  1. Haha! Skrattade även här!! :)

    SvaraRadera
  2. hahaha sötnos!
    Ersättning då? har du testat?

    SvaraRadera
  3. Hej, jag undrar över vart du hittade namnet Keila och vad det betyder. Min dotter heter Kayla, det stavas annorlunda men man uttalar det likadant. /Josephine

    SvaraRadera
  4. jag dör så roligt! SÖT-KEILA!

    SvaraRadera
  5. Vad go hon är!! Isa kan bara säga pappa, på två språk, enligt min sambo. "Pappapappapappa" och "daddaddad" =)

    Skönt att höra att det inte bara är min bebis som har svårt för att somna på kvällarna. Man kan tydligen bli "jet-laggad" av att åka till Schweiz och alperna med. =) Känns som att vi har det omvända problemet. De flesta klagar på att de måste gå upp så tidigt... Fast när man själv sover länge så blir det dåligt med ensamtid. Men jag sover hellre länge =) Hoppas allt är bra med er annars!

    Kram!

    SvaraRadera
  6. Hahaha... den är så klockren! Fina unge! HääÄÄÄääj!!

    SvaraRadera