lördag 5 november 2011

Vad var frågan?

Några har frågat en del den senaste tiden och jag känner att jag skitit i att svara. Och nu har jag tappat bort frågorna i alla kommentarer. Så fråga gärna igen så ska jag göra som man ska, om man är en snäll bloggerska...
Gamla som nya frågor. Jag svarar på allt...nästan ;-)


Keila har lovat att hålla reda på alla frågor åt mig...

7 kommentarer:

  1. hej! Tack för en mysig blogg, jag gillar verkligen din stil, både när det gäller prylar och inställning till livet. Älskar hur fint du klär er lilla tjej! Jag och min man ska få en tjej i februari och jag skulle bli superglad på tips på var man kan köpa fina barnkläder. Tyvärr bor jag inte i Skåne så om du har några bra webbsajter att tipsa om gör du en Örebrotjej lycklig:). Ha det gott!

    SvaraRadera
  2. vad jobbar du som och vad jobber henrik som :)? och om jag inte är fel på det så bor ni i en lägenhet i stan i malmö eller :)?

    SvaraRadera
  3. Då kan fast jag inleda med att fråga varifrån Keilas ursöta jacka i inlägget här under är ifrån? (shit vad det blev en lång fråga..)

    Du har en fin blogg, och en ursöt liten tjej, allt det bästa till er familj! :)

    H: Finnpinnen

    SvaraRadera
  4. HUr länge har du och din kille varit ihop?

    SvaraRadera
  5. Du ser alltid så naturlig ut. Om jag säger att du ser ut som Grace så vet du nog vem jag är
    Du är en natulig skönnhet.

    Saknar dig.

    SvaraRadera
  6. Kan du inte berätta vad du har gjort i ditt liv från studenten till nu? ;) Du verkar ha en rolig historia så jag är lite nyfiken, haha.

    SvaraRadera
  7. Var kommer de fina tavlorna ifrån som ni har i sovrummet?

    SvaraRadera