fredag 25 november 2011

Homeland

Igår nobbade vi Bindefeldts inbjudan till invigningen av Vapiano här i Malmö. (Vi o.s.a inte ens...) Vilka tofflor vi är va? Men vi kommer ha tusen chanser att gå dit nu när vi ska bo granne med dem.

Vi korkade upp en flaska vin och tittade på SVT's nya serie Homeland. Maj Gadd så bra den är.
Vi är helt sålda. Så sålda att vi stream'ade två avsnitt till idag. Se den, eller ladda ner, eller stream'a, men se den! En riktig nagelbitare...

Nu laddar vi inför morgondagens bröllop, den här mamman har provat en klänning som aldrig passat förr och den sitter som smäck. Snacka om fullträff! Högklackat, svarta strumpbyxor med söm bak, lockor och kick-ass-make up. Jag längtar ihjäl mig. Det bästa av allt är att vi ska vara barnfria och bara vara Danni och Henrik. Det är på tiden faktiskt.

Ha en trevlig fredagskväll.




Fråga: Ska ni flytta till Caroli? Trevlig kväll , Ida
Svar: Vi ska flytta till Drottningtorget. I huset bredvid det vi bodde i när vi tog hem Keila från BB. Back and forth var det här ja... ;-)

3 kommentarer:

  1. Ska ni flytta till Caroli?

    Trevlig kväll , Ida

    SvaraRadera
  2. Hello!
    Hörde faktiskt att Homeland skulle vara kanon. Faktiskt Hildegunn som tipsade mig, skall kolla in det. Ha en fortsatt trevlig fredagskväll och ha det kanon på bröllopet.
    Pussa Keila och hälsa Henrik så mycket.
    Stor go kram
    Essie

    SvaraRadera
  3. Vad skönt! Älskar att unna oss god mat på restaurang osv,men hemma är verkligen bäst, älskar mitt hem och att mysa =)

    SvaraRadera