torsdag 7 januari 2010

Prins eller prinsessa?

Ifall jag inte redan vetat att vi väntar en flicka hade jag kastat mig över ett "Intelligender".
Det är så spännande att få veta. Jag höll på att spricka av nyfikenhet innan jag fick veta könet på vår bebis. Testet kostar 399 kronor och det kan det ju vara värt ifall man är lika nyfiken som jag är.

IntelliGender könsbestämmningstest är en enkel urinprovsanalys, likt ett graviditetstest, som kan utföras i hemmet. Testet identifierar om den blivande mamman väntar en pojke eller flicka.
Den första morgonurinen samlas i en provkopp som ingår i testpaketet. En uppmätt mängd tillförs provkoppen och resultatet kan avläsas inom minuter. En gul eller orange färg indikerar flicka och en gröngrå färg representerar pojke (se exempel nedan)
I laboratorietester uppvisar testet en säkerhet på 90 procent (hemtest 82 procent) beroende på stadiet i graviditeten.
Testet kan göras redan i tionde graviditetsveckan. Ett lättöverskådligt instruktionsblad medföljer testet samt även ett telefonnummer för support om några frågor skulle uppstå.

Såhär hade antagligen min kopp sett ut...

2 kommentarer:

  1. Den hade säkert jag också köpt om jag inte vetat ;) hihi.
    Nu efteråt så känns det helt rätt att vi tog reda på om det skulle bli en kille eller tjej. Det känns så skönt och lättare att få sig en bild av det lilla livet tycker jag. Hade varit jobbigt att inte veta känner jag nu i efterhand!
    // Linisen

    SvaraRadera
  2. hmmmmm...undrar om sånt verkligen funkar.. eller om det bara e bluff och båg ;)

    SvaraRadera