torsdag 7 januari 2010

Övningskörning

Henrik och jag var på Babyland i tisdags innan vi for ner till mina föräldrar i Trelleborg på Räkfrossa. Det känns lite underligt att vi två går runt i Babyaffärer och känner och klämmer på saker. Ska vi ha barn liksom?

När jag skuttat runt i sådana affärer innan så har det varit med Alexandra och Vendela, men nu var vi helt plötsligt ensamna och utan en baby att ursäkta med. Förutom den i magen.

Vi provkörde lite vagnar och kollade lite olika babyskydd. Sånt som man tydligen måste fixa innan bebisen är här. Vi är ju inte riktigt överens än. Henrik gillade Teutonias liggdel bättre. Men det lutar ju fortfarande åt en Brio Go om jag får bestämma.

Vi ska givetvis kolla utbudet i Tokyo när vi ska dit i slutet av månaden. Man vet ju aldrig. Hur coolt vore det inte att köra japanskt? Vi får övningsköra lite till innan vi väljer.

Men visst klär det honom?

1 kommentar:

  1. Ja det klär honom verkligen!
    Vi va och kollade på barnvagnar igår och det va verkligen lite konstigt. Som du beskriver det. Så ovant liksóm...är det verkligen vi som ska ha barn!?! hihi

    Vi bestämde oss för en Crescent Diva, den gillade vi bäst. Den ser ju ganska mycket ut som Brio Go. De är riktigt fina, och supersmidiga!

    Hur går det med sammandragningarna? Hur ofta känner du av dem ungefär?
    Kramar

    SvaraRadera