tisdag 30 oktober 2012

Finaste Far - Tävling!

Snart är det Farsdag och Keila är helt till sig över vad vi ska "sööööööpa" till hennes lille far.
Jag har mina aningar om vad han kan tänkas få förutom ett dussin hemmaritade teckningar.

I samband med detta firande kör vi en liten tävling med Caseapp där du har chansen att vinna ett valfritt skal med valfri bild till din telefon till ett värde av 299 kronor.



Det du ska göra är att:

- Gilla Caseapp på Facebook.
- Länka till tävlingen (detta inlägg) och Caseapp.se på din blogg (om du har någon).
- Skriv i kommentarsfältet under detta inlägg vad som gör din man/sambo/särbo/f.d till en bra pappa.

Vinnaren dras måndagen den 5 nov då ett presentkort tilldelas vinnaren så att han/hon kan köpa ett personligt och egendesignat skal - kanske ett att ge till lille far på farsdag? 

Lycka till!





8 kommentarer:

  1. Min pappa & jag har haft en lång svår tid tillsammans men nu börjar allt lösa sig och runt fars dag fyller han även år och ska få en iphone i födelsedagspresent. Hade varit superkul att få ge honom detta skal på mig och mina två syskon och jag tror att han hade blivit helt lyrisk över det! Och visst är det väl roligt att kunna bära med sig sina barn överallt även om de är stora nog att ha flyttat ut ur huset! Så nu håller jag tummarna och har även gillat på facebook! Dock har jag ingen egen blogg ..

    SvaraRadera
  2. Åååå jag har VÄRLDENS FINASTE sambo! Han är pappa till tre pojkar, en av dom har vi tillsammans, men alla tre bor hos oss på heltid. Han och de två stora pojkarna har gått igenom så mkt och min sambo har kämpat jättehårt för deras rättigheter. Jag är så stolt över honom och jag tycker att han är en helt fantastisk pappa! Jag har världens bästa bild som kan ersätta hans trasiga iPhone-skal :-)

    SvaraRadera
  3. Min man är en underbar pappa till våra barn då han alltid finns där för dom i vått och torrt och för att han tar sig tid oavsett hur stessig vardagen är eller hur mycket som kommer i vår väg så kommer alltid barnen först. Sen så gör han ju även deras mamma oerhört lycklig och det e ju ett extra plus :)
    Tyvärr har jag ingen blogg men har gillat sidan på min facebook.

    Kram A (Anna.P)

    SvaraRadera
  4. Hej Danni! En perfekt farsdagspresent till min pappa/Ellies morfar som alltid annars får lotter😄. Han är en väldigt fin person som alltid sätter andra personer främst, han är guld värd för oss💗

    Hoppas det är okej att ta morfar istället för pappan..

    Jeanette

    SvaraRadera
  5. Hej! Jag och min son Elmer är gärna med och tävlar om ett skal till pappan i vår familj;) han är värd att vinna för att han är en fantastisk vän och ger all sin kärlek åt sin son!
    Mvh Emeli

    SvaraRadera
  6. Hejsan Dani! Vi är med och tävlar om ett skal till min man Martin. Har aldrig vunnit någon tävling dock så är detta en tävling jag verkligen vill vinna och hade betytt mycket då Martin är världens bästa pappa till Nikki och Neo:) Han är en underbar man och en underbar pappa som finns där i vått och torr för oss! En riktig bus pappa :) har gillat på Facebook

    Sandra

    SvaraRadera
  7. Hej. Jag skulle vinna detta till min man Henrik då han är en del på tjänsteresor och saknar våra tre små barn under dessa resor. Våra tre små är hugo nyss fyllda 4 år, hilda som fyller 2 år nu i november och helmi 7 månader. Henrik är en fantastisk pappa och vi har hängt ihop halva mitt liv (15 år). Vore trevligt att kunna tacka honom på detta vis! Med vänlig hälsning, Heidi

    SvaraRadera
  8. Hej. Jag skulle vilja vinna detta till min man Henrik som är en fantastisk pappa till våra tre barn, hugo nyss fyllda 4 år, hilda 23 månader och Helmi 7 månader. Han är en del bortrest på tjänsteresor och saknar då barnen så det vore trevligt med mobilskal med barnens bild på. Han är min bästa vän, vi har varit gifta i 11 år, ihop i snart 16 år och jag är bara 30 år. Tack för en trevlig blogg, min är i högsta grad vilande.

    SvaraRadera