tisdag 19 juni 2012

Missoni and Lindex

Missoni och Lindex har designat ett unikt armband i rosa läder som en del i Rosa Bandet-kampanjen mot bröstcancer. 50% av försäljningen doneras till fonden.
Armbandet kommer att säljas online och i butik från 1:a oktober.

Vi ses i kön på Lindex!


7 kommentarer:

  1. Så snyggt!
    Det här samarbetet ska bli spännande att kolla in överhuvudtaget men detta armband är ju självklart att man lägga pengar på..

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Fint armband! Det får bli en höstpresent till mig själv! :-)
    Japan... Hela familjen är som tokiga i allt japanskt, fastän vi inte varit i just Japan. Men nu är det dags! 5 veckor, först till än Ishigaki, sedan Okinawa, sedan 1 vecka i Tokyo och sedan 2.5 veckor med tågpass, vi satsar på Kyoto och Hiroshima. Vi hade tänkt åka förra året, men då vart det ju jordbävning med påföljande trassel. Just nu på Arlanda, Flight till Helsingfors är sen, så kanske missar vi flyget till Osaka. Då bli det kul! :-(
    Verkligen beundrar dej som jobbar med att flyga, tack för snälla ord! Skall tänka att flygvärdinnorna ombord faktiskt valt detta som sitt jobb!
    Ha det så fint! Kram Zoo Keeper

    SvaraRadera
  3. Ska absolut köpa detta fina armband för bra ändamål :)

    SvaraRadera
  4. Snyggt ju! Köper!
    Ida

    SvaraRadera
  5. himlans fint armband.... men men jag köpte förra årets dito, snyggt det med, hade metallspänne och det har också det här, till min förvåning blommade eksem upp på handleden efter kort tids användning (ett par timmar) är superkänslig mot nickel, de "flesta" som gör dylika smycken brukar aldrig ha metall med nickel i numera, men se det hade Lindex. Köper säkert detta armband också, men inte använda det. lite trist faktiskt... Sus

    SvaraRadera
  6. Ett måste att köpa!! För den goda saken skull!!

    SvaraRadera
  7. DET köper jag!! :-)
    //Elisabeth "bloggläsare"

    SvaraRadera