onsdag 8 augusti 2012

Till L

Förlåt för att jag inte svarat på din fråga. Jag hade inte glömt den och jag hade tänkt skriva ett inlägg till dig och svara men så kom det en massa annat emellan.

Keila uttalas "Kejla".
Varför hon heter Keila kan du läsa här.
(Jag ville egentligen att hon skulle heta något annat som börjar på E och är ett pojknamn... Men Henrik ville inte då så nu får lillasyster/lillebror heta det istället. När det nu blir ;-)

Jag minns tyvärr inte din fråga om flygvärdinneyrket men du får gärna fråga igen så ska jag försöka svara på det du undrar över.
Det är såklart alltid lättare att svara på era frågor på era bloggar men ni som inte har blogg får gärna maila mig också för ett mer personligt svar.
Annars kan jag svara i samma kommentarsfält där frågan är ställd. Det brukar jag också göra.

Så fortsätt fråga om ni undrar över något och svarar jag inte så är det för att jag är tankspridd, inte för att jag skiter i det. Fråga då bara igen.

Stor kram till alla er som följer mig här.

Godnatt från ett UTSLAGET Danmark! Hehe

4 kommentarer:

  1. Tack så mycket för ditt långa svar:-) Jag trodde att det vara "Kila" eftersom du brukar skriva "Keila Krokodila" ibland. Fint med en historia bakom namnet sådär.
    Ang. flygvärdinnefrågor så skrev jag ingen egen fråga (det var under ett inlägg där du skrev att de sökte fler flygvärdinnor), men flera andra gjorde det och jag var väldigt nyfiken på dina svar.
    Vänliga hälsningar, L

    SvaraRadera
  2. Halloj snygging.....Lika intressant att läsa dina inlägg - varje gång. Keep up the good work. Var har du köpt denna fantastiska Queen-tshirt?

    Kramisar fr ett (idag iaf) soligt Göteborg

    SvaraRadera
  3. Hur håller du dig i en så bra form?

    SvaraRadera
  4. Sofia L, tröjan är köpt i London när jag bodde där för många år sedan i någon butik i Notting Hill faktiskt. Minns inte vad den heter, men det borde finnas liknande om du också vill hylla Freddie ;-)

    Kram

    SvaraRadera