tisdag 10 juli 2012

Packad!

"Ja men vi har nog fått med oss det viktigaste älskling!"

Önska nu oss lycka till och håll tummarna för att vi kommer iväg idag.

7 kommentarer:

  1. Ha en underbar semester nu!! :) <3

    Tack för ditt fina inlägg på min blogg! Jag älskar din blogg och tycker det är så roligt ( och sorgligt, för du berör verkligen, tårarna trillar ofta ner från mina kinder när jag tittar in här, fast både skratt och ledsentårar!) Du kan verkligen konsten att fängsla med dina texter och bilder! Älskar't! ;) <3

    SvaraRadera
  2. Toy, toy, toy, håller tummarna för er. Ha det nu riktigt bra och njut.
    Pussa söta Keila och hälsa Henrik så mycket.
    Go kram
    Essie

    SvaraRadera
  3. Ha en fin semester ♡ ni behöver det!!
    Ja, jag handlade på gislövs marknad för något år sen, jag älskar kläderna men miljoner men.min stora tjej har växt ur dom och nu har jag en påg att klä upp, men sen samtidigt i denna genus debatten så borde det vara fullt möjligt! Haha..
    Träningen är skön, jag mår så mycket bättre (klyschigt?!)
    Kram från oss!

    SvaraRadera
  4. Håller tummarna och önskar er en trevlig resa/semester.
    Mia

    SvaraRadera
  5. ha ha.... Vad roligt!

    Du, jag har tittat in här det senaste utan att ge mej tillkänna. Jag var bloggvän med Sophie, och blogggar i samma syfte som henne, så därför hamnade jag här. Sedan har jag blivit kvar (och även läst bakåt lite) för jag märker att jag inspireras av din blogg. Det finns en glädje, ett allvar, en livslust som lyser igenom och som drar mig hit ;) Och Ni är så fina allihopa!

    Jag kände inte Sophie mer än på bloggen, men jag hälsade på henne på sjukan en gång då jag själv hade fått behandling och passerade. Jag var rädd att tränga mig på men hon och R verkade bli glada att jag tittade förbi. Håller med dig om att de där ögonen var jättevackra ;) och hon verkade vara en fantastisk och gullig tjej.

    Sådärja. Då vet du vem en till är i statistiken på din blogg :)

    Hoppas ni får en fin resa!
    kram

    SvaraRadera
  6. *lol* Vilken superbra bild!

    SvaraRadera
  7. Haha ja det viktigaste är ju packat...;) allt annat kan man ju köpa på plats. Ha en superhärlig semester på Mallis (vår favorit, men vi har alltid bott i Alcuia)Hoppas att solen kommer skina på er! Följde Sophies blogg som jag hittade via Lindas. Två tjejer som hade så mycket att leva för..
    Kram till er!

    SvaraRadera