tisdag 11 juni 2013

Magen vs magen

Magen i v 30 med Keila.
Omsorgsfullt skyld under koftor och sjalar. För- eller nackdel med att vara höggradig vintertid?
Det är ju lite synd att magen inte syns lika mycket.
Gravidmagar som är så fint.

Magen i v 30 med lillasyster.
Höggravid sommartid kan man inte direkt dra på sig massor av kläder att gömma sig i.
Just nu trivs jag i gravidkroppen och det är mycket tack vare alla fina kommentarer jag får här i bloggen och på Instagram. 

10 (?) veckor kvar lilla bebis.


8 kommentarer:

  1. Gud va fin du är i den blommiga klänningen! Magen är jättefin och du har verkligen en snygg kropp, så såg inte jag ut när jag va gravid :P

    SvaraRadera
  2. Visst är det något speciellt med att vara gravid? även om man känner sig väldig otymplig och tung stundtals så är det nog ändå då jag känt mig som finast :-) Ska bli kul att se er lilla snart och likheten med storasyster. Hur har ni gjort för att förbereda Keila på den stora förändringen?

    SvaraRadera
  3. Jätte fin klänning! Du strålar i den. Får man fråga vart den är köpt?

    SvaraRadera
  4. Å vilken fin klänning! Var har du hittat den? Jag är gravid med första barnet och lever lite i en lyckobubbla. Längtar efter miraklet men får hålla ut tills slutet av oktober:)

    SvaraRadera
  5. Asså Danni... Ohhh..!!!! Det klär dig SÅ att vara gravid! Själv saknar jag att vara gravid (om man kan säga så).. Längtar SÅÅÅ mycket tills nästa lilla plutt och tiden innan när man går där, magen växer, alla tankar och känslor. Det är så fantastiskt underbart och speciellt på så många sätt. Samtidigt som man bara vill att allt ska vara över för längtan tar liksom över ibland och man undrar så vem som ligger där inne... Det går fort nu!! Ta vara på sista tiden ^^ Kram på dig!

    SvaraRadera
  6. Vilken klanning... Var Finns den att kopa?

    SvaraRadera