fredag 7 juni 2013

3D-ultraljud med lillasyster

Igår var vi på Lille Københavner och gjorde 3D på lillasyster i magen. Det är så fantastiskt vad man kan se redan. Tänk att hon ligger där inne och har en näsa och en mun, ögonfransar och buttiga kinder.
Enligt barnmorskans uträkningar igår på den danska kliniken är jag fyra dagar framåt dessutom om hon går på vikten eller så är bebisen rund och go. Man kan ju alltid hoppas på ett tidigare BF i augusti. Det gillar vi!

Här har vi henne, vår lillasyster. En väldigt skygg liten dam, hon ville minsann inte visa upp sig alls men några få bilder lyckades vi knäppa då hon lämnade sin leksak (navelsträngen) och tog bort händerna från ansiktet en liten stund.

Åh lilla skatt som jag redan älskar dig.

Här är Keila i magen i v 27. Näsan och läpparna fick vi se en repris på igår.

Jo då, hon är lik lillasyster... 
Och därmed en till med som blir pappa upp i dagen.

1200 gram kärlek, runda Kinder,, Keilas näsa och sin pappas underbara läppar.
Som vi längtar vackra unge.

3 kommentarer:

  1. Blir lika betagen och fascinerad varje gång jag ser 3D-bilder, otroligt vad dom kan få till. Herregud, en liten tulla till <3 och lik Keila, jadå. Ha nu en fortsatt härlig helg, mys och ha det bra. Pussa söta Keila o hälsa Henrik.
    Var rädda om er o en go kram
    Essie

    SvaraRadera
  2. häftigt att man kan se så mycket.

    SvaraRadera
  3. När vi var på rul med Millie hade bm övningsdag för 3D ul och plötsligt slog hon över till 3D. Då var jag i v 17 och redan då såg vi hennes lilla ansikte tydligt. Coolt.

    SvaraRadera