fredag 9 augusti 2013

Suck!

Nya anonyma kommentarer på bloggen:

"Det är nyttigt för folk att fundera över genusstrukturer! Varför bryr du dig om huruvida någon blir förvirrad över din unges könsdelar? Är det inte viktigare att barnet inte påtvingas enstereotyp könsroll??? Varför vill du överföra din bimbostil på dina ungar? Tänk lite längre än vad näsan räcker... "

"Du bidrar själv i genusdebatten när du klär din ungeb i massa rosa krimskrams. Låt barn utvecklas så fritt som möjligt. Förvirra inte ditt BARN att tro att dess lott i livet är att vara en liten prinsessa eller superman. Patetiskt korkat av dig."

Orkar jag?
"Bimbostil"?! 
I Wish! Just nu kommer jag inte i magtröjor och muskorta shorts för att inte tala om vulgära festtoppar för att de visar mina ådriga bröst. Bimbostil! Det var tider det!

På tal om att klä min unge i rosa krimskrams H&M kör just nu 10% rabatt för klubbisar och med rabattkoderna 1304 (50 kronor av) och 0560 (25% på valfri vara) blir det helt plötsligt jättebilligt att shoppa lite såhär på fredagsförmiddagen.



Keilas höstgarderob har därmed påbörjats.
Inte så farligt mycket rosa krimskrams om jag får säga det själv...

18 kommentarer:

  1. Hahaha Bimbostil! Jo för du är ju verkligen synonym för det ordet! Hahaha

    SvaraRadera
  2. Omg! Hur orkar folk bry sig???
    Älskar din blogg och var man bryr sig om sitt lr hur? Älskar din stil och hur du klär er dotter!
    Kram Sofie

    SvaraRadera
  3. Men att folk orkar!!! Varför läsa din blogg om de inte gillar den?? Jag själv är inte mycket för rosa och "flickigt" men mor till två flickor var av den stora är 8 år och bestämmer själv så blir det rosa och blingbling. Min stora tös är så "flickig" med långt hår och hon ska inte ha byxor utan kjol eller klänningar. Hon har två stora intressen, hästar (flickigt) och fiske! När hon fiskar så är hon inte flickig. Hon rensar fisken, hon tar i den, agnar krokar med mask och maggot. Visst hon vill gärna ha "flickiga" fiskekläder men det är en sådan kontrast. Barnen väljer själv när de når viss ålder. De bilder du lägger ut på Keila så känns hon som en flicka som ska ha klänning. Vissa passar i det, andra inte.

    SvaraRadera
  4. Suck ja stackars dessa förvillade människor som inte ser den kärlek och vänlighet och ömhet som din blogg utstrålar. Du ger din dotter så mycket kärlek och styrka som hon behöver när hon skall ut i världen, speciellt om hon möter sådana inskränkta personer som de är som skrivet dessa negativa kommentarer. kram till dig och hela din underbara familj.Jag väntar med spänning att få se bilder på er nya blivande rosa prinsessa.

    Till dig som lägger kraft att bry dig om hur någon klär sina barn - se dig om i världen och lägg din kraft att försöka hjälpa till där det behövs och inte snedrikta som du/ni har förmågan att göra eller sök hjälp för du verkar uppenbarligen störd.

    SvaraRadera
  5. Jag fattar inte att folk orkar bry sig om allt.
    Tycker din dotter är jättesöt och fortsätt klä henne som du vill (och som hon vill)
    Måste säga att det är fint läge på erat nya hus också.

    SvaraRadera
  6. Snälla, snälla fortsätt att klä din lilla stumpa i fina klänningar och rosetter! Jag blir så glad när jag ser bilderna på henne och när jag ser mitt eget barnbarn klädd som en tös. Syns ju att Keila är en glad och lycklig unge!

    SvaraRadera
  7. Äsch, bry dig inte du vet ju själv vem du och din dotter är! Vad andra ser på bloggen skildrar ju inte riktigt vem ni faktiskt är till 100%! Och om man nu vill vara Bimbo så bör man väl få lov att vara det, vi lever i ett fritt land tack och lov! Jag upplever dig inte alls som en Bimbo snarare som någon med väldigt höga krav på sig själv och sitt hem som ska vara tipp topp men vi har alla olika mycket ork och krafter! Var stolt över dig själv istället för att ta åt dig av kritiken!

    SvaraRadera
  8. Äsch, bry dig inte du vet ju själv vem du och din dotter är! Vad andra ser på bloggen skildrar ju inte riktigt vem ni faktiskt är till 100%! Och om man nu vill vara Bimbo så bör man väl få lov att vara det, vi lever i ett fritt land tack och lov! Jag upplever dig inte alls som en Bimbo snarare som någon med väldigt höga krav på sig själv och sitt hem som ska vara tipp topp men vi har alla olika mycket ork och krafter! Var stolt över dig själv istället för att ta åt dig av kritiken!

    SvaraRadera
  9. Flickor skall också kunna smutsa ner sig och alla mammor älskar inte att stryka. Men vissa har ju råd med ROT-avdrag till allt och att ständigt fokusera på köpa nya näpna kläder o dyl, att gå fin i.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilken avundsjuka det finns!

      Jag känner inte dig, Danni, men gläds med dig. Så fin familj, fint boende och härliga vänner. Och du är en genomsnäll person, med allt vad du gjort och gör för Julian.

      Kram

      Radera
  10. Det är riktigt roligt att se alla fina kläder som Keila har. Det är inte ofta man får se att flickor är flickor...idag. Dom där som sitter och klagar över hur hon är klädd är inget annat än bitterf....

    Ha en fortsatt bra helg.

    SvaraRadera
  11. Är det inte lustigt... Att när man som förälder klär sin lilla pojke i byxor med hängsle, liten skjorta, kanske slips och en gubbkeps. Då är det ingen som reagerar. Trots att det är väldigt pojkiga kläder. Men om man klär en flicka i rosa och volanger, ja då jävlar ska det raljeras. Vart är jämlikheten i det? Varför är det endast flickors kläder som ska utsättas för kritik? FYI, det blir människor av oss som bar klänningar också...
    //L

    SvaraRadera
  12. Sandra - mamma till Klara10 augusti 2013 kl. 08:08

    Svar till anonym här ovan: Jag blev nyfiken, menar du att man inte stryker pojkkläderna?

    SvaraRadera
  13. Men herregud störda människor, sök hjälp!! Danni är en sådan tjej som alla skulle vilja vara men som inte alla kan leva upp till. OMTÄNKSAM! Har läst inlägg som fått mig att storgråta. SKIT i dessa mindre vetande störda skrivare och var den du är. Kram och lycka till med ert fina hus och er nya lilltjej. De som är störda är nog avundsjuka och det är en otäck sjukdom.
    iml i örebro

    SvaraRadera
  14. Det är skillnad på genus och genustrams! Bimbostil??...verkligen moget att uttrycka sig så när man försöker representera genus! Däremot har du stil Danni! Jag gillar din blogg! Gillar att se på hur fint du klär Keila! Och vi vanliga dödliga förstår att din stil inte hämmar Keila! Nu får ni snart en prinsessa till i familjen:)) Och Keila verkar ha skinn på näsan trots sina fina tjejiga kläder! Så ni genusfanatiker kan nog andas ut och sluta bry er så mkt!! Ibland får jag känslan av att sk genusmedvetna hämmar sina barn mer!

    SvaraRadera
  15. ATT folk bara orkar!!!! Att kalla din VACKRA, SNYGGA, KVINNLIGA klädstil för BIMBOSTIL...skrattretande!

    Säger då de!

    Ha en superhelg och njut med din söta lilla tjej och mannen!

    Sandra i Lomma.

    SvaraRadera
  16. På vilket sätt skulle inte en flicka i klänning få/kunna leka och smutsa ner sig likväl som en pojke i byxor kan?

    SvaraRadera
  17. Känner inte dig, bara genom bloggen och här får jag absolut INTE intrycket att du är en bimbo, tvärtom. En brud m lite skinn på näsan och fötterna på gjorden och trygg i sig själv. Sen att du gillar klä din flicka i klänningar, vad är det för fel med det? Min "lilla" älskar oxå klänningar och kjolar, trots att hennes mamma inte går klädd i det särskilt ofta. Ett par klackskor el lite glitter så är Claras dag gjord.

    SvaraRadera