torsdag 3 december 2009

Akachan's a girl!

Idag var vi äntligen på vårt rutinultraljud och fick den glada nyheten att bebisen är precis som den ska vara i denna veckan. Hjärtat har alla nödvändiga kammare, levern sitter där den ska, båda njurarna är på plats, lillhjärnan indikerar inte på något ryggmärgsbråck och hela ryggraden såg fint och hel ut. Dessutom fick vi efter många om och men bekräftat det Bm misstänkte redan i vecka 14, att den är en flicka! Den lilla damen låg med benen i kors och vägrade först att sära på dem, "Duktig flicka!".
Tack vare en tålmodig utlraljudsspecialist fick vi äntligen veta.
I vanliga fall gör dom inte såhär långt försök men vi buffade på magen och försökte vända henne så att vi skulle se bättre. Hade det nu visat sig vara en pojke hade det blivit specialistmödravård och en lite annorlunda förlossning, pga blödarsjukan jag bär på och som min söner kan få.

Vi tyckte att det var en lättnad att vi just nu väntar en liten flickebebis. Men jag vill absolut ha en liten kille-kalle i framtiden!

Ett lugn la sig över oss och nu ska jag bara njuta av de små buffar den lilla ger mig då och då.


Och så får jag nog bege mig ut och handla något rosa... Det får man väl nu?


Akachan betyder bebis på japanska

5 kommentarer:

  1. Vad roligt för er :) En liten flicka. Får hoppas att våran ultraljudsspecialist också ser könet på våran Pyret när vi ska dit den 23 december :D

    SvaraRadera
  2. Ah!! GRATTIS Danni!!! Håll nu tummarna för oss imorgon kl 12! Dags att börja shoppa!

    Stor kram!

    SvaraRadera
  3. Grattis till er lilla flicka Danni, såååå mycket roligt vi kommer ha med våra småtjejer, kanske någon kille också;) vem vet????
    Ha det bra, ta hand om er, Kram/Sofia

    SvaraRadera
  4. Grattis till lilla tjejen!!! Gud så härligt att få se att allt såg bra ut med lillan och att du nu kan få vara lite lugn och bara njuta av graviditeten. Jag förstår att ni hade blivit superglada om det hade varit en kille också, men ändå en stor lättnad pga blödarsjukanrisken.

    Mys mys! Gud va underbart detta är!
    Kramar

    SvaraRadera
  5. Jag visste det!!
    Er lilla svarthåriga prinsessa med mycket hår å en rosa tofs i håret hehe:0)

    Grattis till er sessa:-D

    SvaraRadera