tisdag 17 december 2013

En liten julklapp för ett litet hopp

Nu har äntligen Kina levererat mer material till årets Lilla Sophie-armband och vi kan åter sälja till er som vill stödja cancerforskningen. 
Kanske som en julklapp till någon? Eller en värdinnegåva till Nyårsafton?
Insamlingen är uppe i drygt 180 000!!! Ska vi nå 200 000 innan året är slut?! 

Ett helt år har gått sedan förra årets succé med 100 000 kronor insamlade till forskningen för att kunna bota bröstcancer. I år insamlingen lika viktig eftersom att målet om att kunna bota alla kvinnor som drabbas av bröstcancer ännu inte nåtts. Vi har en bit kvar och så länge vi inte kan bota den form som bland andra Sophie drabbades av kommer jag att fortsätta samla in pengar i hennes namn. Och alla som vill får följa med mig på resan. När dagen kommer och man kan rädda alla patienter med inflammatorisk bröstcancer ska jag bjuda er allihopa på en jävla fest! 

Vill du som bor i närheten av Malmö köpa så skriv ett mail till babybambola@live.se så ska jag se till att ni får möjlighet att köpa. 
Bor du i närheten av Trelleborg kan du åka till frisörsalongen på Akka på Frans Malmrosgatan 55 och köpa ett av min kära mamma.
Och ni som bor uppåt landet eller utomlands kan sätta in 165 kronor fonden för armband (150) och frakt (15) och skriva ett mail till mig med adress så skickar jag armbandet denna veckan. Glöm inte namna er insättning på fonden. 




Den 3/1 2011 fick Sophie, 27 år, besked på att hon drabbats av bröstcancer.
Världen rämnade men Sophie, tack vare sin underbara man Rasmus och kärleken till sonen Julian, föräldrar, vänner och tusentals läsare i hennes blogg tog sig igenom cellgiftsbehandlingar och strålning.

I oktober 2011 fick hon återfall och finnålspunktionen visade att det var en spridning från bröstcancern. Det blev bekräftat att den aggressiva cancer hon drabbats av spritt sig till lymfarna.

Den 25 maj 2012 lämnade vår älskade Sophie oss i stor sorg och saknad... 
Hon kämpade så tappert in i det sista. Vår krigarprinsessa.

Målet är att alla kvinnor som drabbas av bröstcancer ska överleva och se sina barn/barnbarn växa upp, vara med vid jul och ropa in nya år, dansa runt stången på midsommar och fira familjemedlemmars födelsedagar. Men framför allt, att det ska få leva och njuta varje dag.

En dag ska en ung kvinna med bröstcancer och hela livet framför sig med en fyramånders på armen få höra att hon har 100% chans att överleva, inte 2% som Sophie fick veta...


Alla som känner att de vill göra något, här är chansen. Ta den...


Gå in på Lilla Sophie-insamlingen här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar