tisdag 4 maj 2010

Åter till vardagen?

Nej, nej...här blir inget sig likt igen. Den vardag som jag och Henrik är vana vid har vi kysst adjö för gott. Nu är en ny tid... och vi älskar den!

Dagarna bara springer iväg och vår lilla tjej är redan inne på femte dygnet i sitt liv.
Jag kan inte med ord beskriva den kärlek jag känner för henne, hon har på dessa få dygn vänt upp och ner på allt i våra liv och blivit det viktigaste och finaste i världen.

Jag och Henrik ligger timme ut och timme in och bara tittar på henne när hon ligger och sover och väntar ivrigt på att hon ska slå upp sina bruna ögon och titta på oss.
Vi ler åt varje min hon gör och skrattar så magarna hoppar när hon tar i och det brummar till i blöjan.
Jag visste inte att man kunde känna såhär, att Henrik och jag skulle kunna åstadkomma något så fint tillsammans, att vi idag är en liten familj.
Vi är så tacksamma och glada för detta...


Lilla Keila åkte hem ifrån BB i samma kofta och sockor som hennes mamma gjorde för ganska så exakt 28 år sedan...

God bappe!

Mys i sängen tidigare idag


Många stunder blir det i pappas famn...

Nu ligger hon här brevid i sin säng och snusar med snuse.
Vi har idag varit på återbesök på KK och fått tagit ett PKU-test, hörselprov samt vägt madam igen. Lilla prinsessan väger 3245 g nu och enligt barnmorskan är det ett kvitto på att hon får i sig ordentligt med mat när vi ammar.
Och det kan väl vara värt de såriga bröstvårtorna?

6 kommentarer:

  1. Snart minns du inte ens tiden (vardagen) före Keila ... :-) Livet med barn är fantastiskt!

    Grattis på födelsedagen, älskade Dannimanni <3 (klockan är över 00.00!) Hoppas att vi kan fira dig hos mamma och pappa i kväll.

    Pussar från storasyster och mosters socka sinder :-)

    SvaraRadera
  2. Iiiiiiiiiiih, kom just ihåg hur vi firade din förra födelsedag...nostalgisk här *snyft, snyft*
    Tänk att jag satt på Lemongrass och firade dig och hade aktivt förlossningsarbete utan att ens känna av det, sjukt...hehe

    SvaraRadera
  3. Hon är bara helt underbar!!! Vilken söt bild när hon räcker ut tungan, hihi! Antar att den inte blir lilla torg och vindrickande detta året på din fölsis ;) men solen skiner iallafall idag på er! GRATTIS!

    Puss!

    SvaraRadera
  4. Men åh så söt. GRATTIS till er lilla prinsessa

    SvaraRadera
  5. Grattis på födelsedagen! har du provat med bephanten? Annars gör det! värt ett försök till dom stackars tuttvårtorna ju=)

    SvaraRadera
  6. Ja, jag blödde och hade blodblåsor på mina bröstvårtor! Men det var bara att bita ihop när ungen tog tag;) Men ge det typ två veckor sen är det nog läkt, Om det är riktigt jävla såriga, så låt ena tutten vila en dag och amma mest från det andra! Det finns annars nån typ av tuttnapp som man sätter på bröstvårtan innan bäbisen ska äta, så skyddar den från direkt kontakt med bröstvårtan så den kan läka ifred. Men det bästa är nog tyvärr att härda ut dom...
    Lycka till! Kram

    SvaraRadera