onsdag 23 januari 2013

Tryffel-tjohejsan

Jag tänkte tipsa om vår middag igår kväll som är så himla lätt att tillaga och snabbt går det.
Finaste Fia från Svarte bjöd mig på detta en gång och sen dess har jag varit fast.

Köp Icas egna Triangolini - Karljohansvamp och tryffel.
En parmesan och en liten flaska vit tryffelolja.

Koka triangolinin 2-3 minuter, riv parmesan över den varma pastan och ringla över tryffelolja.
Färdigt!
Ok, det kanske inte är Keilas favoritmat men hon äter några stycken.
För oss vuxna är det matporr med ett glas rött till. En riktigt kraftig italienare eller nåt...
Ååååh så gott!!!

Nu måste jag nog äta det ikväll igen...



Gårdagens middag var färdig på exakt fem minuter.
Taget!



9 kommentarer:

  1. Mums, vad gott! Måste testas! Tack för tipset! :-)

    SvaraRadera
  2. Skall provas! Gillar snabbt och gott :)

    SvaraRadera
  3. Tjoffa över lite ruccola också så är du i himlen...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är inte så förtjust i ruccola... ;-)

      Radera
  4. Du glömde smörstekta salvian, jueeee!

    SvaraRadera
  5. 5 minuters middagar kan man inte få nog av! Man kan även göra en grym tryffelkräm med tryffelolja, Philadelphia, salt och peppar. Perfekt på ett kex eller brödbit som aptitretare!

    SvaraRadera
  6. var tvungen att köpa det igår!

    SvaraRadera
  7. Det var verkligen jättegott, jag blandade även i lite grädde, MUMS!! /Sanna

    SvaraRadera
  8. Har ätit detta 2 ggr denna veckan, tack!!!!!

    SvaraRadera