söndag 28 september 2014

The Incredible Face mask får vi hau!

Idag testade jag The Incredible Face Mask från MayBeauty och jag brukar sällan bli så glatt överraskad av skönhetsprodukter. Om jag inte ser resultat direkt så tappar jag intresset.

Jag använde penseln som skickades med i paketet och penslade på den svarta färgen i ansiktet och undvek ögonbryn, den tunna huden under ögonen och hårfästet och lät det sitta i ca 45 då hela masken torkat och jag inte längre kunde skratta med Henrik för ansiktet var alldeles stelt.

Då drog jag bort masken från ansiktet och jag som knappt tål någon form av smärta tyckte det gjorde lite ont eftersom att jag har persikohy och en del strå följde med.
På baksidan av masken satt porer, död hud i mängder och ansiktshår. 
Resultatet är fantastiskt! Min hy är lika len som baby Etiennes! Efter en omgång!

Lika läskig som pappa är på denna bilden tyckte Etienne om mamma idag...

Det kändes så rent och fräscht när jag efteråt smörjde på min favoritkräm Filorga och man kan nu både se och känna att den gamla huden är borta och den som fanns under har en fantastisk lyster. 

MayBeauty erbjuder just nu mina läsare 30% rabatt på olika paket med ansiktsmasker. 
Ange koden: danni30 i varukorgen. 

Bisou bisou

1 kommentar:

  1. Det där kunde jag inte låta bli att klicka hem till ett bra pris också. Så len har jag nog aldrig varit i ansitktet. Min tolvåring med finnproblem testade en också och blev jättenöjd.

    SvaraRadera