söndag 5 oktober 2014

Date night

Förr i världen hade vi date night varje kväll. Vi reste kors och tvärs. En natt i Barcelona, fördrink i London, middag och frukost i Milano och kvällsmat i Malmö. Det gick i ett...

Nu, inte lika glamouröst av olika anledningar... Hehe.
Men det gör å andra sidan de där få gångerna vi verkligen kan komma iväg extra speciella.

Som i fredags då vi lite spontant bestämde oss för att lämna flickorna hos mina föräldrar och åka över sundet till underbara, vackra och fantastiska Köpenhamn. Det är sorgligt hur lite vi är där med tanke på avståndet. Minst en gång i månaden är en deal framöver. Extra billigt och smidigt kommer det bli när jag börjar pendla och det blir betydligt lättare att ta lite lediga dagar i Danmarks huvudstad.

Vi checkade in på Marriott fredagkväll och efter ett glas champagne gick vi till Stöm för drinkar och lite försnack inför ett kommande samarbete med Adelgatan Så spännande!
Middag på Umami är aldrig fel men nästa gång vill jag absolut testa något annat, då får inte japanen bestämma.

Halv två slängde gamla Koi-boy'n Michael ut oss från Umami och vi ville dansa. Och dansat fick vi på Zen.

Halv fyra (!) ville gammelmorsan hem och lägga sig, tyckte jag ändå var rätt bra jobbat även om S & S och Henrik mobbade mig lite vid frukosten på morgonen. Hur som helst så var det jag som mådde bäst när vi strosade nerför Ströget och handlade snittblommor, vin och ostar.

Oh date night... Så härligt att bara vara vi för en kväll och inte mamma och pappa, även om vi saknade skruttorna mycket.

Vi testade alla drinkar på Ström...Sahar, Henrik och Saahil 


Seabass med misoskum och hummertempura. Fantastiskt gott.

Tre enorma hortensior för en dansk hundring. 

2 kommentarer:

  1. Vad roligt för er! Var också i Köpenhamn i helgen, eller på flygplatsen för mellanlandning :-) Trots svår flygrädsla, är riktigt imponerad av SAS trevliga kabinpersonal. Flög 4 ggr i helgen och att se personalen lugnade mina nerver. /Bea

    SvaraRadera
  2. Tapasfabrikken är supermysigt, eller strosa i torvehallarna för mat och dryck en halv (eller hel) dag. En drink på Ruby funkar fint det också :-)

    SvaraRadera