tisdag 30 november 2010

Det går så jäkla snabbt!

Jag höll på att göra frukost innan och ställde mig vid spisen för att sätta på te och när jag vände mig om hade Keila lyckats roffa åt sig brödet, dra ut det ur plastpåsen och nöjt skrynkla ihop den...
Det måste vara något sorts rekord! Det handlade om sisådär en halv sekund.
Scary!

Busted!

"Jag hinner smaka på det innan mamma tar det ifrån mig..."

måndag 29 november 2010

Välkommen hem farmor och farfar

Igår kom Keilas farmor och farfar hem från Japan. Dem har varit där i en och en halv månad men jag ville inte tipsa eventuella inbrottstjuvar om det här så jag har legat låg om detta.
Men så igår kom dem äntligen hem och Keila kan prata japanska igen, ja för Henrik pratar inte japanska med henne... Fastän jag tvingat honom till detta! Skärpning.

Vi började första advent med dop för fasters lille kyss, Noah Peter Julian, i Husie kyrka och god tårta på prästgården. Henrik var, som vanligt, sist in i kyrkan. Han var inte klar när vi andra skulle åka så han fick ta taxi dit men när han kom in fick jag känslor för honom som jag inte haft sedan jag bodde i London och vi träffades väldigt sällan på grund av avståndet. Det var mycket märkligt men jag bubblade av kärlek och tyckte han var så snygg... Var kom det ifrån liksom? Just idag är jag väldigt nykär i min kille. Och sådant skadar ju inte...

Keila fick massor av fina presenter av sina farföräldrar, och såhär innan jul och allt. Dem överröste henne med fina kläder, japanska barnböcker och japansk barnmusik. Hon visste inte vad hon skulle vila ögonen på och hela dagen idag har hon lekt med sakerna och suttit tyst och snällt på mattan här i vardagsrummet.
Tusen tack för alla fina presenter farmor och farfar hälsar Keila.
Imorgon när det är ljust ska jag ta lite bilder och visa det hon fått.

Min syster och lille dopbarnet, Julian

I en mysig prästgård hölls mottagningen efter dopet.

Mina fina, Vendela och "Hinn"

Tävling i samarbete med Malou Barré

I samarbete med Malou Barré anordnar jag en tävling i bloggen.
Det enda ni behöver göra är att gå in på Malou Barré.se och titta på barnkläderna och skriva i kommentarerna vilket eller vilka som är ert favoritplagg, anmäla er till nyhetsbrevet på förstasidan och sedan länka till denna tävlingen i er egen blogg.
Vinsten Maja tyllkjol i valfri färg till flickor eller Oliver finbyxa/eller ballongbyxa till pojkar.

"MaLou Barré startade i Köpenhamn 2007. MaLou Barré tillvekar barnkläder i dansk design med fokus på exklusiva barnkläder i mycket hög kvalitet. Stilen är klassisk och elegant med en tidlös enkelhet. Vi lägger stor vikt vid stilfull komfort, hantverk och naturliga material.

Vårt fokus är att behandla och leverera era order snabbt. Vi har bra kundcervise som altlid behandlar förfrågningar, returer och övriga frågor snabbt och effektivt."




Tävlingen pågår till den 10 dec och då  publiceras en vinnare här i bloggen.

Lycka till!

lördag 27 november 2010

I'm alive!

Jag har varit hos mamma och pappa några dagar eftersom att jag inte känt mig så bra och då skadar det ju inte med lite hjälpande händer. Det är så skönt att komma hem till mina föräldrar för det är alltid någon som tar Keila direkt och hon tycker det är så kul att vara där, titta på hundarna, äta gurka och rån och bada i mormors stora badkar.
Tyvärr har mina föräldrars internet legat nere så jag har inte kunnat blogga något alls. Pappa och jag har försökt fixa detta men det gick sådär. Nu är vi äntligen hemma hos oss och jag får uppdatera massor.
Men först ska Keilisen bada och få ny "jamis" och så ska jag truga med vällingen...igen.
Skam den som ger sig!
Paulina bjöd hem på ett glas vin innan Inkonst och jag funderar stark på att göra det nu när jag har nannyn här och allt. Bäst att passa på. Rätt vad det är är hon så gammal att hon inte har tid med att sitt här och häcka i min soffa...

Min fina julflicka på Vellingeblomman i torsdags. (Vi var där med mammamaffian och babyflicka-maffian ;-) och vi hade så mysigt!).

Vi hörs lite senare va?

onsdag 24 november 2010

Bibshit did it again!

Idag började vi dagen halv åtta (!!!). Jag steg något chockad upp ur sängen och ut i ett svinkallt vardagsrum som var lika upplyst som en fotbollsarena.
Jodå, här hemma behöver ingen vara mörkrädd om dagar och nätter så länge det ligger snö på gatorna. Herregud! Men jag tände ljus och gjorde svart te med mjölk till mig, tog på mina UGG och Keila fick sina UGG på och varsin kofta så var vi varma igen.
Vi halv tio började Keikei klia sig i ögonen och jag tryckte snabbt som fan in en napp i munnen på henne och jomen, visst somnade hon så jag tassade in till Henrik igen och kröp ner i den varma sängen och sen sov vi till halv tolv. Fy på oss!
Eller som Matilda sa när hon äääntligen fick tag i mig: "Amen Danni, nu har ni sovit bort hela dagen!"
Ja, du Titti går man och lägger sig vid sex ;-) så har man ju det, men jag kommer aldrig i säng före ett på natten... Och dessutom har Keila varit sjuk... Dåligt samvete? Nääää...

Titti bjöd i alla fall hem på äpplekaka så jag och Keila svidade om från pyjamas till myskläder och åkte bil hem till Vebergs. Vi lekte och pratade bort några timmar innan det var dags för mysmiddag hos Frida. Jag hade Bibshit (vår hund Bibbi) med mig och vad tror ni hon gör så fort hon kommit innanför dörren? Jo hon sätter sig och skiter på Fridas köksmatta!!! Jävla hund! Jävla Bibshit, henne kan man fan inte ha med hem till folk. Jag hann tänka: Hur ska jag få bort de här tollarna innan Frida ser... (Men Frida såg...)
Till Bibbis försvar får jag dock tillägga att hon hatar snö och bajsar inte gärna när det är 10 minusgrader ute. Men sen å andra sidan, vem fan gör det?

"Godmorgon magistern, jag vet att jag är sen..."

Två busfrön lekte fint ihop hela eftermiddagen.

måndag 22 november 2010

"Heeeej"

Japp, Keila kan numera hälsa på ditten och datten. När vi säger "Heeeej", så svarar hon (något hest), "Heeej". När hon sitter på lekmattan och leker kan hon ta upp något och så kommer det igen: "Heeej".Vi tycker det är så roligt, Henrik och jag. Och enligt Henrik är vi de enda som tycker det är roligt också. Men jag bjuder ändå på den här filmen. Jag tycker i alla fall det är sjukt kul och skrattar högt varje gång. Vi får hoppas att Keilas röst sexar till sig till tonåren i alla fall för annars kan hon ju bli mobbad...



Keila är btw fortfarande vaken, klockan är 23.23.
Kan man fortfarande skylla på jet lag eller är det "Olydigt barn" som ska in på lodrätt 10?
Fast hon kanske går i sin pappas fotspår? Han äter just nu middag en andra gång, "Spagetti och köttfärssås a la Mami Danni". Kanske är den så förbannat god att han inte kan låta bli?
Nu ska jag i alla fall krypa till kojs med en liten bebis som jag antagligen får amma till sömns, hon vägrar nämligen fortfarande välling....suck!

söndag 21 november 2010

Moltex

Jag älskar att inreda och pyssla där hemma med saker. Ofta köper jag nytt och byter ut kuddar, plädar, dukar, fotoramar och så vidare. Nu är det snart dags för lite julfint, nästa helg blir det julpynt hos familjen Dahl/Siebert. Innan det drar vi över lägenheten med en riktigt storstädning och lagom till Lucia åker granen in. Japp, det blir en riktig gran i år. De andra åren har vi nöjt oss med stjärnor eller ljusstakar i fönstrena men i år har vi ett barn och mina barn ska få växa upp med gran precis som jag gjort. Vi ska klä den tillsammans, lyssna på julsånger och dricka glögg. Pappa satte alltid på "War is Over" med John Lennon när granen skulle kläs. År efter år... Vilka minnen! Även ifall Keila med all säkerhet inte kommer komma ihåg när vi klär granen i år, så ska det ändå ske. Jag är också i full gång med en julklappskalender som hon ska få öppna själv varje dag. Vilken julmamma jag blev då! Who would've known when I was dancing at Cavalli?

Åter till ämnet, Motlex har utförsäljning i Svedala denna helgen och imorgon. Gissa vem som ska dit och fynda någon fin kudde eller pläd till sängen och kanske lite fint tyg att klä om någon stackars möbel med.
Förra gången vi var där så var jag gravid i ungefär vecka 20 och handlade sängkläder till bebis, kudde och täcke i finaste kvalitén till nästan inga pengar alls.

De här kuddarna får gärna bo hemma hos mig.

lördag 20 november 2010

Oh My GAGA!

Vilken konsert vi var på igår. Gaga..oh la la!
Titti, jag och Affe träffades hemma hos mig och blandade Samuraj-drinkar och pimpade oss innan Solle hämtade upp oss, något försenad som vanligt. Vi hann precis i tid till Gagas entré.
Jag var helt salig, hon är så bra! Vilken röst! Vilken karisma! Vilken show! Vi hade verkligen roligt...
Titti var dock lite rädd för den stora svarta transan som dansade brevid Gaga... Det kan jag förstå. Har du drömt mardrömmar om honom/henne(?) inatt Titti? Haha!
Jag är så glad att jag fick chansen att se denna underbara artist! Tack Henrik! <3

Efter konserten åkte vi hem till Henrik och mig och drack mer drinkar och gick till Koi på den officiella Gaga-efterfesten. Där blev det dans i sofforna och drinkar tills personalen tände lamporna. Jag och Alexandra var sist ut... Jag vet en mamma som åkte hem med huvudet ut genom fönstret på taxin och som borde hämtat "Alkolås-appen" på sin mobil... Hahahaha! Och en annan mamma som säkerligen rodnade imorse när hon vaknade... Eller? Vilken kväll!

Jag lyckades övertala Henrik att vi skulle ta en taxi till mina föräldrar eftersom att jag skulle sakna Keila för mycket. (Ja jag vet, lite mamma-nörd-varning, men jag saknade min Keila sååå mycket!)
Keila som btw varit en riktig pain in the ass hela kvällen sov visserligen gott när vi ramlade in genom dörren vid fem, men hon vaknade strax efter och ville ha mat. Vi får visst öva på det här med att sova borta. Inte för att jag vill att hon ska göra det jätteofta men det är ju bra om det funkar ibland. Mamma sa att hon vaknat varannan timme ungefär sen de la henne och hon hade bara lyckats få i henne några skedar välling. Ja, Keila är rolig, hon vill dricka vällingen ur glas eller äta den från sked men dricka den från en vällingflaska går bara inte. Det gör ju bara små bebisar... ;-)

Hela dagen har gått åt till återhämtning och nu ikväll bjöd mamma och pappa på god middag. Keila sover för natten och jag ska streama det senaste Greys Anatomy-avsnittet.

Godnatt!

Sjukt bra platser!

Bästa outfiten!

På kvällen fick jag ett mms från mammas mobil:
"Hej mamma. Snart ska jag bada och få en mysig pyjamas och efter det ska jag vara duktig och dricka min lelle så jag kan sova gott hela natten så du slipper vara orolig. Jag älskar dig, puss och godnatt/ Keila"

Lite dans med fina vänner är också bra för mammahjärtat...
Så är det bara!

fredag 19 november 2010

Städar och tvättar

Keila hjälper mamma att städa och tvätta för ikväll blir det mellanfest mellan konserten och den officiella Lady Gaga efterfesten på Koi. Tror ni Gaga kommer? Jag och mina väninnor har bokat bord och om inte Keila lever rövare ikväll ska denna mamma koppla av och ha riktigt roligt!
Håll tummarna för mig...

Nu återgå vi till städandet och tvättandet.
När jag blir stor ska jag ha städerska. Det har Keila och jag kommit överens om idag. Hon tycker nämligen att jag är mördande tråkig som valsar runt med dammsugaren medans hon får leka själv på lekmattan.
Det är mycket gnäll nu. Som tur är kommer min mamma snart hit och då kanske jag kan hoppa in i duschen.

Usch, nu blev jag hungrig...

Så var badrummet städat...

Med Creme Fraiché på näsan...
Gooott!

torsdag 18 november 2010

Majskrokskalas!

De flesta som läser Hanna och Jannis bloggar vet att vi var på ettårskalas igår för lilla Ellen.
Och vilket ettårskalas! Det innehöll allt från majskrokar och rån till bebisarna och tårta och god latte till mammorna. Ja och så lektes det och busades såklart! Och så fick vi träffa söta Mindy och hennes lille William också. Jättekul!Tänk att lilla Ellen är ett år. Första gången vi träffade henne var Keila alldeles ny och Ellen var nästan sex månader. Och det är Keila nu! Var tar tiden vägen?

Tack för ett supermysigt kalas i ert fina hem.
Fan Hanna, du satte ribban högt... Nu har vi andra något att baka upp till ;-)


Är det kalas så är det...




Tre mammor och bebisar


Lite lek
Barnen är redo för tårta!
Sötisar
Födelsedagsgrisen!

Bebisarna lekte snällt och Keila var inte rädd för någon av dem!!!

Kalasfin i ny klänning och vitt diadem!

Bilderna har jag snott av Hanna eftersom att jag...ja just det...glömde kameran...suck!

tisdag 16 november 2010

Det här med godis...

..är ju nam nam...

Det vet ju alla! Och godis och hur det går ihop med barn är ju ett samtalsämne som just nu är på tapeten. Själv tycker jag inte det är så farligt! Jag är nog mer som mina föräldrar och farföräldrar: "Klart ungen ska ha godis och mys!"
Givetvis får Keila inte godis nu, dels för att hon inte fattar vad det är och dels för att hennes mage inte tål sådant...än. Hehe!
Många anser att barn inte behöver godis förrän det kommit upp i åren men vi ser redan på Vendela hur mycket "Piiiipps" (chips) betyder på fredagskvällarna när hon ser på Pippi.
Det är liksom hennes helgmys, en liten skål med "piiipps", Pippi, ryggläge i soffan och halvslutna ögon. Hon njuter! Och Alexandra har begränsat det till fredagar vilket gör det hela mer speciellt. Jag är helt med på det. Åter igen: "Klart ungen ska ha mys!"
Jag har hela tiden sagt att jag ska göra som mina föräldrar gjort med oss syskon i det mesta, vi har ju alla fem blivit helt okej vuxna och inte tagit skada av någonting (eller något mys)...

Däremot är min teori att de barn som inte får mys och gottis i lagom dos, dvs på helgen, blir lite mumsmajor i vuxna år för att de då kan och vill äta det hur mycket som helst. Hemma hos mig och Henrik är mys fortfarande något som tillhör helgen. Inga mumsmajor i veckan här inte.
När Keila står med hundögon a la Vendela och ber om "Piiipps" ska hon minsann få det i en liten skål, på helgen. Jag minns att jag och mina syskon var helt till oss i trasorna när det var Melodifestivalen för då bjöds det på riktig mys-buffé. Pappa gjorde banan med brunt farinsocker, det bjöds på lösgodis, chips och dippa och popcorn.
Och tänk att jag ändå har en sund inställning till allt vad socker och fett heter idag... Kan ni tänka er...

Mormor bjöd på godisskålen innan ikväll...
Ok, liiite tidigt kanske men Keila tog en av varje och smakade på innan hon snällt la tillbaka snoriga och sagliga bitar igen.

Den såg god ut!

"Den största vill jag ha mormor!"

"Nä den var inte god, så jag tar en ny!"

Kolla hur hon håller skålen med en järn-tå!

Vi fick bända loss tårna från skålen sen. Och Keila ville bli ammad.
Det här blir givetvis inget hon får smaka varje helg... ellerhur mormor?

Hur tänker ni göra med godis och era små barn?
Någon annan som tänker som jag eller är ska era barn inte få smaka mys förrän de börjar skolan?

Keila och Zack fikar!

Igår måndag var vi och fikade med lille Vegas och lille Julian (och det kan ni läsa om här eftersom att jag inte hade kamera med mig) och idag var vi och fikade med en annan av Keilas pojkvänner, lille Zack.
(Det är mycket killar nu Keila...hrrm hrrm... Det är tur att vi ska träffa tjejerna imorgon!).

Vi träffade upp Zack och hans mamma Nina vid ett och fikade bort några timmar på Akademi Bokhandelns fik. Keila åt, sov och grät när Zack försökte charma henne. Varför är hon så rädd? Hon måste ju komma över detta... What to do? Tur att vi ska träffa många barn imorgon också så att hon vänjer sig.
Stackars Zack fick ju prata med sig själv och tills slut prata så högt så att bebisarna på andra sidan lokalen skulle höra honom. Keila, du är nog ingen rolig bebis att fika med för tillfället...

"Keilaaaa...kom så ska vi kraaamaaas!"

"Hehe...Keilaaaa..."

Lika sina pappor. Frågor på det?

"Om jag leker med min nalle kanske han glömmer bort att jag sitter här..."

Tack för idag sötnosar!

måndag 15 november 2010

Måndag börjar veckan...

Idag vaknade jag med ett ryck klockan elva och trodde att jag försovit oss inför play-dejten med Titti och Sophie. Men vi hann lagom till lunchtid som vi bestämt, som tur är.

Vi har haft några jobbiga nätter och dagar eftersom att lillskruttan åkt på sin första förkylning. Hon är dunderförkyld och snorar, hostar och har feber. Idag har visserligen varit en bra dag så det börjar nog gå åt rätt håll. Stackars liten har åkt på suppar i rumpan och så fort hon ser en bit papper stänger hon ögonen och börjar gråta. Jag tror det svider under näsan så många gånger som jag torkat den nu...
Febern verkar vara över men alldeles nyss när hon vaknade till tyckte jag hon var varm igen.

Efter lilla fikadejten med Keilas kompis och kusin (Vegas och Julian) så gick vi en runda på hundfältet med Bibbi och andades in lite frisk luft innan vi åkte hem och mötte upp pappa Henrik som hade köpt med sig mat från Ganesha.
Nu ser vi på fotbollsgalan och jag försöker förbereda för en tävling jag ska ha här i bloggen. Håll utkik!

Det var kallt vid havet idag...

Keila gillade INTE promenaden...

Men det gjorde Bibbi...

söndag 14 november 2010

Kadebadebar!

Hela helgen har Keila och jag varit hos mina föräldrar och myst eftersom att Henrik jobbat.
I fredags körde vi ner lagom till middagen och på lördagen körde mamma, jag och Keila till Höllviken för lite fika och shopping och sen köpte vi middag med oss hem och jag lagade maten och stod för vinet. Det blev vinkokta musslor till förrätt och fårostgratinerad fläskfilé med rostad potatis till huvudrätt.
Vi passade Vendela också så smågrodorna fick bada ihop och hade så roligt i vattnet.
Vendela hjälpte beeejbeeej med schampo och sköljde av hennes hår, hehe.

När barnen somnat (och pappa) och mamma och jag satt i soffan och hörde vi hur det dunsade inne hos grannen. Det har inte bott någon där sen i somras och huset ska ut till försäljning så vi blev förvånade.
Jag rusade ut på gatan för att se om det lös där inne. JAG!? Jag som är rädd för min egen skugga... Vad tänkte jag på? Jag såg inget så vi ringde polisen eftersom att det lät som om någon rev hela huset där inne.
Fyra polisbilar och en pikébil kom farande i allén och det vimmlade helt plötsligt av poliser med dragna vapen! "Tänk om det inte är någon där" sa jag till mamma. "Piiinsamt!"
Men visst hade där varit någon, dem hade gått loss bland flyttlådor och tagit sig in via TVÅ fönster på baksidan. Så vi drog alltså inte ut poliserna från deras kaffepaus helt i onödan. Några polisbilar körde runt kvarteret för att se om man såg någon men de har antagligen suttit och tryckt någonstans för de måste har varit i huset när polisen kom... Kändes riktigt läskigt att veta att någon rotat igenom huset på andra sidan...
Alexandra och jag stod utanför på gatan och tittade på hur poliserna jobbade och plötsligt for alla ner i källaren på huset och ropade "Polis!", då sprang en polisman förbi oss med en dragen pistol och Alex och jag for fnittrande och lite(!) vinpåverkade in. Rädda som harar! Haha.

Vilken kväll! Action på hög nivå.
Sent inatt fick jag ett sms av Henrik:
"Är hemma nu. Ska sova en lite sen kommer jag ner till brottsplatsen..."


Redo för en tur till Höllviken i nya RL-koftan och mössan.

Badar kadebadebar som jag och Alex sa när vi var små...

fredag 12 november 2010

My-Babyplaid

Keila har fått en underbar filt från My-Babyplaid. Jag blev helt förälskad i den ljusrosa underbart mjuka lilla filten direkt jag såg den. (Fick se Elias i ljusblått när jag träffade honom och Annelie och den var så fin!).

Det här är en sådan filt som jag bara måste spara till henne och ta fram den dagen hon själv väntar barn.

My-Babyplaid blir personlig för varje barn eftersom barnets namn, vikt, längd och födelsedatum vävts in. Filten är i ekologisk bomull av högsta kvalité. Det är en perfekt dopgåva eller nyföddpresent till vänner.
Eller varför inte till ditt eget barn? Gå in på My-Babyplaid och titta på framställningsprocessen och läs om kvalitén. Ni kommer inte ångra er. Här hemma är filten redan en favorit, när den inte hänger över spjälsängen i babyrummet så värmer den Keila gott i vagnen vid kalla promenader eller sovstunder i soffan.

En personlig filt till bebisen.


Keila njuter av sin filt.
Tusen tack My-Babyplaid.

torsdag 11 november 2010

Akte deeeej

Keila är rädd för andra barn... Eller nä, hon är vettskrämd när hon ser eller hör andra barn.
Det är inte så lyckat eftersom att vi träffar andra barn i princip varje dag...
Jag får helt enkelt börja träffa ännu fler högljudda och glada barn så att Keila kan växa ifrån tramserierna.
Var har hon fått detta ifrån? Min mamma påstår att jag var "en liten fis" när jag var barn så hon kan mycket väl ha fått det från mig... Det tror jag inte aaaalls på! ;-)
Stackarn tittar på mig med stora ögon innan hon förtvivlat börjar snyfta och brister därefter ut i jättegråt.
Idag sjöng Vendela jättefint för henne "Akte deeej" (Lilla Snigel) och lillsnuttan grät...igen.



Vi får allt sjunga lite mer här hemma så att bebis förstår att man ska bli glad av sång, oavsett sångröst...

onsdag 10 november 2010

V.I.P på KOI

Very Important Person eller var det V.I.B (Very Important Baby)

Igår gick jag igenom hela min garderob och rensade ut det som ska gå Frälsningsarmén och det som ska ner i sommarlådan och lillgumman stod i gåstolen och gnällde... Tills hon fick tag i grejor på pappas sängbord, hehe!
Keila har numera tagit på sig rollen som utdelare av VIP-kort på Koi. Vill ni ha kort får ni alltså gå via henne, och hon är inte nådig i sin bedömning...

Lillskruttan kan dock mutas, (ej med fina viner och resor till städer med mycket neonskyltar), utan med roliga leksaker från Fisher Price eller BRIO, söta klänningar med volanger och päronpuré.

Lycka till alla ni som vill slippa kö och inträde...

You want it?

Ser jag ut som "Sebban" och Max nu?

Mamma, vill du ha vip-kort?


Det regnar Koi-vip-kort här då va...

tisdag 9 november 2010

För ett år sedan...

För exakt ett år sedan var jag ju, som ni säkert förstått, gravid med Keila.
I detta inlägg från den 9 nov 2009 var jag på jobbet och tog en magbild i provrummet i vecka 16. Och i denna mage låg en liten, liten bebis och det visade sig vara Keila. Hur sjukt är inte det?
Nu ligger hon liksom inne i vårt sovrum i sin säng och sover med nappen halvvägs ute, lite dinglande på läppen (som Lucky Luke med grässtrået i mungipan).
Tänk att vi då fått veta att det nog är en liten tjej men att vi skulle dubbelkolla på ul i vecka 20 innan vi "målade babyrummet rosa". (Det visade sig dock att ultraljudsspecialisten sett rätt i vecka 14).

Jag kan ibland inte förstå att hon legat där inne och bökat med sina små fötter på insidan av min mage...
Det är så många som är gravida nu. Många tjejer som jag känt, känner eller följer i deras bloggar.
Verkar som om 2011 också blir ett babyboom år.

Och jag längtar redan efter den där magen igen... Den som innehåller en välskapt liten bebis, inte den som är gjord av Estrellas lättsaltade potatischips...
Imorgon blir det powerwalk med mina Las Vegas-inköpta Easy Tones. Ja, det får vi ha...

Tänk att lite sex och nio månaders jäsning kan få till en såhär vacker liten sak... Otroligt!
Eller som en italienare hade sagt: Incredibile!

Och glöm inte tjejer att chips kan göra detta på kortare tid än en bebisjäsning.
Easy Tones imorgon alltså...